Deplphine de Vigan: Baseret på en sand historie

2019-hurtigopsamling #4:

Var lidt nervøs for, om den her kunne leve op til den helt fantastiske ”Alt må vige for natten”. Det kunne den heller ikke.

Men den var deroppe af, vil jeg sige.

Man ville vel egentlig helst have mere af det samme, så grebet med at fortsætte hvor ”Alt må vige…” slap, men glide over i fiktionen og gradvist skifte genre til noget mere suspense-agtigt, er på samme tid irriterende og dét, der gør bogen interessant.

Jeg synes, personerne var noget mere firkantede og fortegnede i den her bog. Mindre ægte. Men altså – de var jo heller ikke ægte – i modsætning til i forgængeren. Så måske er de lige, som de skal være. Har de Vigan i virkeligheden opnået præcist det, hun ville? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *