Larry Sultan: Pictures From Home

2019-hurtigopsamling #1:

Foto-dokumentarisk nyklassiker: Det her er en fantastisk og meget personlig fotofortælling. Larry Sultan, der er fotograf, går på opdagelse i sine forældres fortid, hvilket han beretter i lange følgetekster til de billeder, han tager af dem.

Billederne er som sådan ikke smukke, men de fortæller en meget fin og ærlig historie sammen med teksterne, hvor Sultan gengiver sine opdagelser om sine forældre med sine egne betragtninger om, hvordan det udfordrer den erindring og forståelse af hans egen opvækst og familiens væsen, han har dannet sig .

Jeg fik sådan en ”hvis Knausgård var fotograf”-fornemmelse, da jeg læste den. Og det er en rigtig god ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *