2014 bog-roundup

I 2014 har jeg færdiggjort 9 bøger – det samme som året før. De fleste var gode, enkelte urimeligt gode, en enkelt ret ringe. Jeg nåede:

Et par klassikere:

Fjodor Dostojevskij: Onde Ånder

Ernest Hemingway: For Whom the Bell Tolls

Et hug mere på den norske saga:

Karl Ove Knausgård: Min Kamp 4

En anden moderne sag:

Jennifer Egan: Tæskeholdet Banker På

Et par fantasy-indslag – et godt og det andet meget hurtigt glemt (men desværre ikke hurtigt læst):

George R. R. Martin: A Dance with Dragons

Margaret Weis & Tracy Hickman: Dragonlance Legends

Og tre fagbøger/biografier, der alle var læsværdige, men hvor “Javel, hr. minister” dog skuffede mig noget:

Søren Sjøgren: Med Støvlerne På – I krig i Irak og Afghanistan

Susanne Hegelund og Peter Mose: Javel, hr. minister

Fie Hørby: Drop Opdragelsen

ALLERBEDST var Knausgård. Selvfølgelig. Men jeg var også positivt overrasket over Dostojevskij, og Hemingway viste sig også fra sin allerbedste side med “For Whom the Bell Tolls”. Jeg er også meget glad for at have læst “Med Støvlerne På” – det var en god oplevelse.

Der er lys for enden af tunnelen i projekt “læs alle papirbøgerne, så jeg kan købe en Kindle”. Men der er nok papirbøger nok til mindst 2015 med – ikke mindst fordi jeg selvfølgelig allerede har købt sidste – og længste – bind i Knausgårds “Min Kamp”. Den glæder jeg mig til!

One thought on “2014 bog-roundup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *