Jennifer Egan: Tæskeholdet Banker På

Nå, nu gik der lige lidt for længe efter at jeg afsluttede den her, før jeg fik sat mig til tasterne, så det bliver kort.

Den var god. Men ikke så god som man kunne forvente ud fra anmeldelser osv.

Jeg synes den var lidt klodset skrevet, og jeg synes ikke, det virkede helt uforstyrrende, at der skiftes stil og sprog undervejs alt efter, hvem der fortælles om. Jeg mistænker dog den danske oversættelse for at være skyld i noget af det – jeg synes ikke, den er god, og jeg læser desuden sjældent danske oversættelser af engelske værker.

Nå, men historien er god, personerne er interessante og nuancerede, miljøerne er spændende, og formen er som sagt ret kreativt tænkt. Så der er rigtigt meget godt at sige om bogen. Kort sagt :-)

One thought on “Jennifer Egan: Tæskeholdet Banker På

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *