Gerorge R. R. Martin: A Dance with Dragons

Nå, det her er det bind af Game of Thrones-sagaen, hvor det gik op for mig, at det her måske aldrig slutter. Man kommer i hvert fald ikke tættere på nogen form for samlende afslutning i løbet af de over 1000 sider fordelt på to bøger.

…Men hvad havde man også regnet med – historien her starter jo samtidig med bind 4, men dækker bare den anden halvdel af persongalleriet. Dog kun til et vist punkt – så begynder personerne fra bind 4 igen at dukke op, og de to forløb er atter flettet sammen i samme bog. Det er altså en forfatter, der ikke evner en stram struktur på sine bøger.

Nå, en ting kan jeg godt lide her, nemlig at man begynder at få revet tæppet væk under nogle af de historier, man har hørt tidligere om tiden inden bind 1 begyndte. Nye personer (!) med nye vinkler giver anledning til at man revurderer sin “historieopfattelse”. Det er egentlig meget godt.

Ellers er det jo som altid rimeligt spændende, lejlighedsvist sjovt, men også meget langtrukkent. Men jeg skal da have alle bindene med efterhånden som de udkommer…

One thought on “Gerorge R. R. Martin: A Dance with Dragons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *