Granns personlige årsrapport for 2018

Et par hurtige nedslag fra et hektisk år, hvor jeg blandt andet:

Blev kontorchef

Den uformelle konstellation, blev formel den 1. februar, hvor jeg fik titel af kontorchef. Det er vildt sjovt og udfordrende, men også en ny verden fyldt med MUS-samtaler, svære beslutninger, flere bekymringer, masser af ansvar, fokus på udvikling og behovet for både dybere faglighed, mere empati, større overblik og tykkere hud. Det er svært.

Nærmest holdt op med at poste noget på sociale medier

Det virker på en eller anden måde ikke så relevant. Men jeg følger stadig med i, hvad andre laver. Det giver mig – sjovt nok – noget. Jeg er bare selv blevet til en stille stalker-type.

Har slettet en masse apps

Alt fra Facebook til QR-scanneren er blevet slettet, så jeg nu er nede på det ret basale app-setup. Og så lige Instagram, som jo kun er til mobilen, og noget NFL-noget. Det kan ikke undværes.

Holdt ferie i Danmark

Den var jo helt fin med den der evige sommer. Men: Nu må det også snart være på tide at komme ud i verden med de unger.

Gentog all-inclusive-succesen

Der er noget ved det koncept, der bare virker med små børn. Samme sted, samme uge, samme rutiner. Aaaah…

Byggede en vinkælder. Eller i hvert fald nogle vinreoler.

Det er nødvendigt, når tilgangen af flasker er større end afgangen. Helt basalt. Og særligt når man er medlem af en forening, der spytter 35 flasker tysk hvidvin ud til hvert medlem hvert år.

Hørte en masse gammel musik

Bruce Springsteen, frem for alt Bruce Springsteen. Men også Fleetwood Mac, Neil Young, Pearl Jam og alt derindimellem. Men først og fremmest gamle mænd med guitarer. Der er noget at hente, og jeg har ikke lige så meget tid og tålmodighed som tidligere til at trawle nye spøjse electronica-ting igennem, selv om jeg da af og til opdager noget nyt og spændende afro-dub-post-jazz, fx på instagram.

Læste om samfundets tilstand

“Sluk – kunsten at overleve i en digital verden”, “Pseudoarbejde – hvordan vi fik travlt med at lave ingenting” og “Notes on the death of culture” er jo ikke ligefrem opløftende læsning. Men meget, meget relevant og spændende – det har sat nogle tanker i gang, eller måske skubbet til nogen, der lå der allerede. Jeg er ikke på vej til at flytte på landet og leve af at dyrke økologiske grøntsager, men jeg synes, det er stof til eftertanke, at vi som samfund aldrig har haft så meget, men samtidig er så travle, stressede, deprimerede osv. som aldrig før.

…Oooog her er alligevel tre skud fra Insta:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#fredag #forhim #forher #negroni #passionsfrugthalløj #efdag

Et opslag delt af Bøvlekræmmeren (@bittendallas) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#kano #nogger

Et opslag delt af Bøvlekræmmeren (@bittendallas) den

2 thoughts on “Granns personlige årsrapport for 2018

  1. Internettet er ikke hvad det var, men så længe dine personlige årsrapporter udkommer med et eller andet interval, er det nogenlunde trygt alligevel.

  2. Ha ha – du opdagede den! Tak for at være der :-)

    Og enig – det er ikke som i gamle dage. Nu virker min rss-reader heller ikke mere, så den eneste blog, jeg læser, er Kottke (og af og til din bogblog). Verden er lavet af lava :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *