Det bedste musik fra 2018

I 2018:

  • hørte jeg 9.034 sange. Det er i gennemsnit 24 sange om dagen.
  • hørte jeg musik med over 1.500 kunstnere. Men den mest populære var en gammel kending, nemlig Bruce Springsteen.
  • hørte jeg 4.840 forskellige sange. Den, jeg hørte mest, var The Final Countdown. God musikalsk opdragelse til ungerne!
  • nåede jeg igen en dag på Roskilde, hvor jeg blev blæst bagover af The Minds of 99, som jeg slet ikke kendte på forhånd. Vild koncert, som også har gjort, at jeg har lyttet en del til dem efterfølgende. Marlon Williams og David Brne var andre højdepunkter.
  • oplevede jeg også et par andre koncerter. John Grant og Cam var nogle af dem.

Af alt det nye musik, der kom i 2018, har jeg været allermest begejstret for albums fra Cat Power, Deafheaven, boygenius, The Minds of 99, Jon Hopkins og Kacey Musgraves. Jeg har selvfølgelig en playliste med mine årsfavoritter.

Men jeg begik også tre korte playlister med 2018-musik til en ven, der spurgte efter noget nyt og spændende. På dem er samlet blandt andet koreansk folkemusik, New Zealand’sk country, japansk ambient, fransk pop, finsk lounge, cool indie fra stærke kvinder og så noget, der på en ret god måde lyder som Eric Clapton med growl – i alt 21 gode og spændende numre, som er blandt årets bedste. Enjoy.

1:

2:

3:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *