Granns personlige årsrapport for 2017

Nårhmenaltså, vi skal jo heller ikke i år springe et år over. Så her er den ultrakorte gengivelse af året 2017.

Det var et år, hvor man – som jeg synes, jeg har kunnet de seneste mange år – kan sige, at arbejde, projekter, hjemmearbejde osv. bare har trukket rigtigt meget. Ikke mindst en større håndværkeromgang og nogle store projekter på arbejdet fyldte meget.

Så i stikordsform har jeg i 2017 blandt andet:

Været på all inclusive-ferie

En uge på Tenerife med solskin, pool, aftenunderholdning og roséhane er slet ikke så slemt, når først man har forliget sig med, at man nu er sådan en, der gør sådan noget. Og lærer at give slip på kontrollen over ungernes fødeindtag i bare en uge – alt andet er svært, når der er is og chips og sodavand og pommes frites ad libitum og hele dagen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Stemningsbillede fra spisestuen. #byggerlidtom #støvihavregrynene

Et opslag delt af Bøvlekræmmeren (@bittendallas) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Det begynder at ligne noget…

Et opslag delt af Bøvlekræmmeren (@bittendallas) den

Haft håndværkere

Nyt køkken, nyt badeværelse, helt nyt ekstra toilet, renoveret kælder med helt nyt ekstra bad og et par andre husopgraderinger. Ikke så lidt af en omgang. Ikke så lidt af en udskrivning. Ikke så lidt af en tid at komme igennem. Livet er bare lidt mindre fedt, når håndværkerne banker på kl. 7  seks dage om ugen, når man spiser pizza igen igen ved en interimistisk spiseplads omkring sofabordet, når der skal projektstyres alt fra placering af stikkontakter til reklamation over knækkede bordplader, og når tidsplanen bliver forlænget igen. Men resultatet er levet så fedt, og så går der nok nogle år, får vi skal igennem det igen :-)

Selv haft hænderne oppe af lommerne

Det har jeg i hvert fald skrevet i mine noter tilbage i 2017. Men hvad jeg lavede, ud over at sætte et bryggers op i kælderen, ved jeg ikke.

Haft travlt med at bygge et nyt skattevæsen

Arbejd,arbejd. Når regeringen beslutter, at den vil bygge et nyt (eller i hvert fald gennemgribende ombyge og -strukturere det eksisterende) skattevæsen, så kræver det noget arbejde at føre ud i livet – også på kommunikationsområdet. De indledende spadestik tog vi i 2017, og det fyldte allerede dér meget.

Været på førlederudviklingsforløb-uddannelses-halløj

“Statens ledertalenter” hedder det, og det var lærerigt og sjovt og gav meget stof til eftertanke. Jeg er normalt ikke meget for sådan noget rammesat udviklingshalløj med indbygget navlepilning og selvanalyse, men det her var rigtig fint.

Fået en slags teamlederrolle

Efter sommerferien blev jeg kontorchef uden formel titel (det er noget med lønnumre og noget), og dermed i praksis en slags teamleder for en ny enhed, der er oprettet netop i forbindelse med opbygningen af det nye skattevæsen. Det ligger jo meget godt i tråd med de to forrige punkter…

Lagt lån om

Det er ikke gratis med de der håndværkere. Men drømmen om at betale huset ud lever endnu!

Fået et skolebarn

Goddag Forældreintra…

Været ekspropriationstruet

Heldigvis slipper vi vist med en letbane på vejbanen i stedet for i forhaven. Men noget skræmmende at få tilsendt et meget formelt brev om en “ekspropriationsforretning” ledsaget af en hel ringbindsmappe med bilag! Ah, offentlig kommunikation når det er bedst…

Købt en ny vaskesøjle

…Sådan en skal der jo til, når man lige har bygget et bryggers til den. Det griber hurtigt om sig, det der husejeri…

Været på Roskilde igen

Ah, fin dag – når det altså ikke lige regnede. Foo Fighters, Seun Kuti, Avalanches, Karen Elson…

Været far og mand og søn og ven og kollega

…og prøvet at gøre det godt. Det er jo ikke nyt, men det er heldigvis stadig det, der fylder mest.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Brugsen havde fiskenet – weekenden er reddet. #pyha

Et opslag delt af Bøvlekræmmeren (@bittendallas) den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *