Det bedste musik fra 2017

2017 var et Springsteen-år for mig. Det tog fart, efter at jeg læste hans selvbiografi i februar, og det er med længder det, jeg har hørt mest det forgangne år.

Jeg er især blevet glad for “The Ghost of Tom Joad”, som er en værdig arvtager til “Nebraska”, men som jeg aldrig rigtig har dyrket tidligere, og så er jeg også faldet for “Tunnel of Love”, som vel nok ellers er den Springsteen-plade, der deler vandene mest. Jeg synes, den holder.

Af koncerter nåede jeg en sløj Metallica-omgang i Royal Arena (dårlig lyd og et bogstaveligt talt sygt band), en gang dommedags-country med Handsome Family på Loppen (godt!), en fin dag på Roskilde (Foo Fighters, Father John Misty, Seun Kuti, Karen Elson, Avalanches – OK, men ikke fantastisk) og et nostalgitrip med Saint Etienne i Pumpehuset (fint fint).

Et par plader fra 2017, jeg er glad for:

Hampshire and Foat: Galaxies Like Grains of Sand
Virkelig smukt og unikt jazzet ambient med lidt smag af Eno. Opdaget tilfældigt en elelr anden aften på Ballerup Lokalradio!

Diagrams: Dorothy
Afdæmpet, små-quirky, atmosfærisk i krydsfeltet mellem singer-songwriter, pop og electronica. Britisk lyd. Ret fedt.

Lindstrøm: It’s Alright Between Us
Lækker Oslo-house.

Dirty Projectors: Dirty Projectors
Indierock med autotune. Lidt sær plade. Men mange fede numre imellem!

De 20 bedste numre fra 2017!

Samlet på en playliste. Voila!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *