“GRATIS – Talkum i stride strømme”

Jeg kom af vanvare til at bevæge mig ind pÃ¥ “Gratis ting”-delen af Facebooks markedsplads. Her kan man selvfølgelig finde brugte boxmadrasser, billedrørs-TV samt hamstere, guldfisk, sumpskildpasser og andre kæledyr (“Gratis – 4 aflivningstruede missere”). Men der er ogsÃ¥ et godt grin at hente i flere af de mange opslag, hvoraf de vist ikke alle er helt reelle. Prøv for eksempel at se de her to:

GRATIS – www.webradioen.dk
Indrykket af Jimmie Højlund Pedersen d. 15. juni.
Gratis ting – Gratis ting | 1 views | Anmeld
Hej Alle,
Min far Anders har en hjemmeside hvor man kan afspille alle netradioer i verden. Det er rigtig smart. Linket til siden er her http://www.webradioen.dk I øvrigt har han også en hjemmeside der hedder www.barebilligt.dk den skulle i tage at besøge.. Det kan være der er noget i kan bruge.

og

GRATIS – Talkum i stride strømme
Indrykket af Villads Claes d. 9. december.
Gratis ting – Gratis ting | 2 views | Anmeld
Jeg har en masse dåser talkum, som jeg troede jeg ville få brug for, men som jeg ikke fik brugt. man kan putte det på tæerne, så fjerner det fugt og lugt, eller på hænderne hvis man ikke vil have den fedtede følelse når man rører ved ting, eller man kan pudre børnenumser og meget meget andet. Hvem har nogle D-batterier? jeg mangler dem til en lygte. Skriv til mig! Jeg bor i Århusområdet

Herligt :-)

One thought on ““GRATIS – Talkum i stride strømme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *