Julefilm: Fra Karen Volf-animation til mystiske københavnerbilleder

From the makers of Slikleksikon: HVIS DU er til sjov og spas med slik og søde sager, så følg med i videojulekalenderen Sweet Christmas om Mr. Nom Nom (rørende spillet af en Karen Volf-kage), der leder efter julen (eller noget) ovre hos Emme. (Eller hos Mikkel, men Emme har en særlig julegrafik!).

Her er første afsnit:

[youtube]biaogf2lulc[/youtube]

NOGET ANDERLEDES er den invitation til juleglögg, jeg har fået fra en af min venner. Smukke og dystre indtryk fra København klokken nat og tidlig morgen i mørke, flotte billeder, der giver julen et noget mere mystisk skær.

Still:

julefilm-still

Se selv videoen. Ved ikke om alle er inviteret, selv om videoen er tilgængelig for alle :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *