PRINCE2 – Projektledelse med succes

prince2Nå, det var jo ikke lystlæsning, det her. Men når jeg nu har nørdet den her bog så meget, og slået op i den utallige gange, for at kunne kalde mig certificeret PRINCE2-practicioner (kryds fingre – jeg får først resultatet fra den anden eksamen om nogle uger), så fortjener den også lige at blive nævnt.

Det er en knastør bog. Om en knastørt projektledelsessystematik, der helt bevidst har skåret mennesket ud af ligningen (til det supplerer man med andre discipliner!). Og med sin helt egen indre logik. At lære PRINCE2 (og at læse den her bog) er som at lære et nyt sprog. Fremmedartet i starten, men så bliver man efterhånden fortrolig med det, og så ville det pludselig ikke kunne hænge sammen på andre måder.

Oversættelsen er dog ret ringe. Hvornår giver det ex mening at oversætte “issue” (som i: her er lige noget, vi skal have kigget på!) til “emne”?

Nå, under alle omstændigheder vil jeg kun anbefale bogen i forbindelse med et PRINCE2-kursus. Men her slipper du til gengæld heller ikke igennem uden at have læst den grundigt.

Om du vil kunne bruge PRINCE2 til noget, skal jeg her ikke kunne gisne om. Men jeg tror godt,  jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *