H.P. Lovecraft: At the Mountains of Madness

culbardmountainsDette er ikke den originale Lovecraft-bog. Det troede jeg ellers, da jeg i sin tid bestilte den på Amazon. I stedet viste det sig at være en tegneserieversion af Lovecrafts gamle værk.

Det er I.N.J. Culbard, der har stået for den versionering.

Den har stået i reolen nogle år, men fordi jeg gerne vil have fingre i en Kindle Paperwhite, har jeg besluttet først at læse nogle af de ting, jeg netop har haft stående i reolen i lang tid. Får jeg dem ikke læst nu, får jeg dem aldrig læst efter at jeg har Kindlen!

Nå, det er en meget hurtigt læst tegneserie – en times tid, tog den vel. Og den var da lidt spændende, men jeg blev aldrig grebet af stemningen eller følte mig draget ind i Lovecrafts verden med de arkaiske monstre og spirende sindssyge hos menneskene, som jeg ellers husker som netop det, der er unikt for ham. Men det er jo lige præcis også fordi, man selv skaber billederne, og den opgave magter tegneserien altså ikke at overtage, også selv om den er ganske flot tegnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *