Frank Chimero: The Back Side of Your Gullet is Decadent & Depraved

Denne lille historie (13 sider) har undertitlen “A short story on visual culture, consumption and nourishment.” Frank Chimero er grafisk designer – og skriver en ret god blog om det – men har altså også lige taget sig tid til at skrive den her novelle.

Den handler om ham selv og beskriver tre små oplevelser, han har haft. Forfattere skriver så tit historier hvor hovedpersonen er forfatter. Befriende, egentlig, at det den her gang er en designer.

De tre små oplevelser er episoder, hvor Frank snakker med andre mennesker om den grundlæggende tvivl om hvad man gerne vil med sig selv, her i verden, og mere specifikt hvad man søger efter i sit arbejde. Frank savner noget ægte eller dybfølt i sit eget – og alle andres – design. Det er fint beskrevet, og af en grafisk designer skriver han slet ikke tosset. Og så er der (selvfølgelig) også et par sjove små illustrationer, der spiller en væsentlig rolle i nogle samtaler, Frank fører. Det virker rigtig godt.

Historien kan hentes som pdf. Læs den hvis du har en halv time til overs…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *