Et par observationer vedrørende det at være på barsel – særligt hvad angår brugen af teknologi under kørsel med barnevogn

…hvilket jeg har haft rig lejlighed til i min barsel her de sidste par måneder.

> Man kan sagtens spille wordfeud mens man går med barnevognen. Det kan dog være lidt besværligt/ubehageligt, hvis det er meget koldt.

> SMS-klippekort er utroligt smart. Og nu er der endda en app til det (som jeg godt nok ikke har prøvet).

> Der er jo i øvrigt en app til alt. Ex en til at registrere hvornår ungen sover, spiser (mødre kan endda indtaste hvilket bryst, de sidst ammede med), skider, leger osv.

> Mange unge mennesker synes åbenbart det er utroligt hårdt at gå op af trapperne i metroen. De styrer direkte efter elevatoren (ja, en elevator er vel også en slags teknologi…), og har intet imod at vente længere på den end det ville tage at komme op med rulletrappen og trappen. (til gengæld er de ikke meget for at give plads til en barnevogn. Ja, man bliver meget let barnevognscentrist)

> Barnevognsture er en god mulighed for at skrabe en masse Foursquare-point til sig.

> Byen er mindre end man tror, og meget kan klares til fods. Eksempelvis tager det kun ca. to timer at gå fra Vangede til Amagerbro (ja, det gjorde jeg forleden)…

> Man skal ikke rynke på næsen af de mødte, der går rundt med høretelefoner i ørerne mens de går med barnevogn. De har nok bare opdaget den fantastiske hemmelighed lydbøger. Ex varede det kun et par uger før jeg havde pløjet mig igennem 11 timers Jørgen Leth-selvbiografi. (Og jo, man kan godt høre det, hvis ungen rører på sig…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *