Granns.net – nu med egen musikservice!

For nylig blev jeg spurgt af en ven, om jeg ikke ville vende plader (hvilket i praksis ville være foregået med iPod eller bærbar – så meget med på noderne er jeg bare!) en times tid til en fest han skulle holde.

Det kunne jeg desværre ikke. Men som en lille trøstepræmie – nok mest til mig selv – samlede jeg alligevel en times musik. Det blev vist ikke spillet, men det skal jo ikke afholde mig fra at gøre det tilgængeligt for andre.

Derfor kan du nu på granns.net/mix finde en ukurant blanding af spøjs tysk 60’er-funk, gammel fransk pop, en del disco og en lidt større del nyere electro/house. Der er en del, du sikkert kender, men forhåbentlig også noget, du ikke kender! Og så en klassiker til at slutte af på…

Det er ikke mikset sammen (men det kunne ellers have været sjovt) så man kan også høre de enkelte numre for sig. Jeg har i øvrigt brugt Opentape som player – det er superlet.

Jeg lader det nok ligge et stykke tid, så man kan vende tilbage, hvis man synes, det er værd at lytte til. God fornøjelse!

3 thoughts on “Granns.net – nu med egen musikservice!

  1. Read Alien Interview , something said in video code red human black ops not the grays.the off white grays with no noise ear or mouth have a soul and is corontlling the grays with no souls the all aliens soul and ours are the same, in the AI they lost 3000 plus off whites was lost here they tag them to try and get them back once you die on this planet your soul does not leave, and yes the abducted are getting DNA taken the human when made was badly made up they trying to help.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>