Last Christmas 2.0

Grann er i julehumør, og peger i den anledning på lidt interessant julemusica.

Ovre hos Emodreng & Indiepige kan du hente “Last Christmas” i en følsom singer/songwriter-version med Erlend Øye. det er ren Kings of Convenience, og egentlig ganske udmærket, hvis man er lidt træt af Wham-versionen.

Er du helt tosset med skæve versioner af kendte julesange, så smut forbi det her indlæg på en anden musikblog, hvor du blandt andet kan finde en glimrende version af Silent Night med Tom Waits (nr. 22).

Og vil du all in, så er det bare at investere i en Johnny Cashs jule-DVD. Derfor slutter vi også med et lille klip hvor the man in black ønsker god jul med en lille sang:
[youtube]LecsJmO7IVU[/youtube]

5 thoughts on “Last Christmas 2.0

  1. Tak for det. Tom Waits i det gear kan få selv mig i julestemning. Minder mig om at jeg for et år siden i New York var så heldig at overvære Lou Reed synge White Christmas i duet med Rufus Wainwright. Herligt. Har forgæves søgt efter en tilfredsstillende forevigelse af det, men har kun fundet en meget ringe youtube-mobil-video som langt fra yder øjeblikket retfærdighed. Men glædelig jul herfra :)

  2. Ja, det var del nok en ringe video :-). Men Tom Waits-sangen er jo faktisk ganske fin, jeg tog mig selv i at høre den flere gange i går. Og jeg er altså ikke ligefrem julemusik-typen.

    Glædelig jul lige tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *