Den første post…

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! Velkommen til Granns.net. Her vil jeg fremover skrive om de ting, der interesserer og fascinerer mig: Teknologi, kommunikation, musik, film, bøger, politik mm. …Jeg håber at bloggen får en skarpere profil på et tidspunkt, men i første omgang vil jeg lege lidt med det og forsøge at finde en form og et fokus, jeg kan lide.

Jeg vil også pille ved udseendet og tilføje mere indhold snart. For eksempel er det stadig ikke mine billeder, der i skrivende stund er synlige til højre For eksempel føje mere indhold til i højresiden –>. Og der skal vel også være et billede af mig et sted Eller finde nogle gode billeder af mig selv. Men det kommer nok alt sammen…

One thought on “Den første post…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *